Tıbbi tedarik yönetimiyle ilgili tüm tarafları bir araya getirecek Tıbbi Tedarik Kongresi’nde yeni teknolojik ürünler tanıtılarak yeni uygulamalar anlatılacak. Bu yıl Sağlık Endüstrileri Platformu ev sahipliğinde gerçekleşecek Kongreye katılmak isteyen OHSAD üyesi hastanelerin satın alma ve tedarik sorumluları için yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.
Başarılı ve sürdürülebilir bir sağlık hizmeti için, kaynakların verimli kullanılması ve uluslararası standartlarda tedarik zinciri yönetiminin önem kazandığı günümüzde; tıbbi tedarik yönetimiyle ilgili sorunları tartışmak, yeni teknolojileri takip etmek ve başarılı uygulamaları paylaşmak amacıyla; Tıbbi Tedarik Kongresi’nin dördüncüsü; 12-14 Şubat 2019 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek.
Sağlık sektöründe yeni ürün, hizmet ve teknolojilerin sergilendiği ve tedarikçilerle kullanıcıların bir araya geldiği Tıbbi Tedarik Kongresi, satınalma, lojistik, stok takibi, kayıt, denetim, finansman ve bilişim alanlarında eğitim ve bilgi paylaşımları için önemli bir platform olarak öne çıkacak.
Tıbbi Tedarik Kongresi, Sağlık Endüstrisi Platformundan Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekler Federasyonu (TÜMDEF), Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS), Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği (ARTED), Sağlık Gereçleri Üreticileri ve Temsilcileri Derneği (SADER) ve Medikal Kümelenmeler Platformu işbirliğiyle Ekspoturk tarafından organize edilmektedir.